Reparatii - Instalari aer conditionat in zona Dealul Spirii

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume: vanzarea, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat.


Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii

Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

 
ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

 

Cautati frigotehnisti specializati in aer conditionat din zona din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie pentru orice tip de service pentru aparatele de aer conditionat din zona .


Pentru aparate de aer conditionat din zona , ServInstal PMC va ofera service de specialitate. Va invit sa apelati la service aer conditionat din zona si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate


Daca va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat din zona , nu ezitati sa ne contactati.


Oferim service aer conditionat in zona din Bucuresti.

Contact instalari sau reparatii aparate de aer conditionat in zona : clic aici

 

 

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  - VANZARI AER CONDITIONAT

VANZARI AER CONDITIONAT

zona acoperita: Romania

 

 

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  - VANZARI AER CONDITIONAT

MONTAJ AER CONDITIONAT

zona acoperita: Bucuresti si Ilfov

 

 

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  - VANZARI AER CONDITIONAT

SERVICE AER CONDITIONAT

zona acoperita: Bucuresti si Ilfov

 

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum si de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale ?i industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri ?i mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana ?i etc). Oferim o gama larga - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic p?na la mari sisteme de climatizare industriale ?i suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante ?i etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru ncalzire, cat si pentru racire.

 

Suntem pregatiti sa efectuam montaje, service, incarcari cu freon, igienizari periodice in Bucuresti pentru urmatoarele marci de:

Vanzari, montaje si service de aer conditionat in:

Vanzari, instalari si reparatii pentru aparatele de aer conditionat in judetul:

Instalari - Reparatii aer conditionat in zona Dealul Spirii  - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat