SERVICE - REPARATII AER CONDITIONAT

SERVICE AER CONDITIONAT Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume: vanzarea, montarea si repararea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat.


SERVICE AER CONDITIONAT - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

SERVICE AER CONDITIONAT

Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

 
ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

 

SERVICE AER CONDITIONAT - VANZARI AER CONDITIONAT

REPARATII AER CONDITIONAT

zona acoperita: Bucuresti si Ilfov

 

Cautati o firma specializata in reparatii aer conditionat pentru Bucuresti sau Ilfov ? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie pentru orice tip de reparatii pentru aparatele de aer conditionat din Bucuresti si Ilfov.

 

Pentru aparate de aer conditionat din Bucuresti , ServInstal PMC va ofera service de specialitate. Va invitam sa apelati la reparatii aer conditionat in Bucuresti  si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

 

Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov si va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati.

 

Oferim reparatii aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

 

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale și industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri și mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana și etc). Oferim o gamă larga - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pȃna la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante și etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

 

Suntem pregatiti sa efectuam service, incarcari cu freon, igienizari periodice in Bucuresti pentru urmatoarele marci de:

Service de aer conditionat in:

Reparatii - Service pentru aparatele de aer conditionat in judetul:

SERVICE AER CONDITIONAT - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat